CHOCO COCO CRÊPES

Wat waren deze lekker!!

ZO MAAK JE HET

Stop de eiwitten en het ei in een schaaltje en klop deze tot een luchtig geheel. Voeg vervolgens de amandelmelk, F1 chocolate en PDM toe. Roer dit goed door elkaar met een vork zodat er een luchtig pannenkoekenbeslag zonder klontjes ontstaat. Hak vervolgens 10 gram pure chocolade in stukjes en spatel deze door het beslag. De andere 10 gram pure chocolade bewaar je voor de topping.

Verwarm wat kokosolie in een pan en voeg twee eetlepels van het beslag toe. Strijk het beslag met de bolle kant van een lepel uit tot een rond pannenkoekje. Draai de crêpe om als deze aan begint te stollen (let op: dit gaat vrij snel). Haal de crêpe uit de pan als die aan beide kanten mooi bruin is en herhaal deze stappen totdat het beslag helemaal op is.

Stapel tot slot de crêpes op elkaar tot een vrolijk torentje en sprenkel daar de overgebleven chocoladesnippers, frambozen en kokosschaafsel overheen.

DIT HEB JE NODIG (VOOR 1 PERSOON ALS LUNCHGERECHT):

2 eiwitten
1 ei
55 ml amandelmelk
2 scoops F1 chocolate (26 gram)
1 scoop PDM (13 gram)
20 gram pure chocolade
1 theelepel kokosolie
50 gram frambozen
1 handje kokosschaafsel

VOEDINGSWAARDEN

463 kcal
29 gram koolhydraten
23 gram vetten
32 gram eiwitten

IMG_2836-e1509311676163